Σχετικά με εμάς

/
Σχετικά με εμάς

Mentor Clothes

H εταιρεία ΙΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΙΚΕ ιδρύθηκε το 1985 και όλα αυτά τα χρόνια παραμένει σημείο αναφοράς στο ανδρικό ένδυμα και υπόδημα μέσα από ολοκληρωμένες προτάσεις επώνυμων οίκων όπως GANT, POLO RALPH LAUREN, NAVY&GREEN, BOSS, REPLAY, BOSTONIANS κ.α.

H ιδέα για τη δημιουργία του e-shop MENTOR CLOTHES γεννήθηκε από την ανάγκη να αναδείξει το “online fashion shopping” ως την πρώτη και πιο ασφαλή επιλογή κάθε καταναλωτή. Ο συνδυασμός έξυπνου περιεχομένου και online αγορών, αλλά και το εξαιρετικό customer service, βασική προϋπόθεση για μια συναρπαστική online εμπειρία, συνθέτουν το DNA του MENTOR CLOTHES.

Το MENTOR CLOTHES συγκαταλέγεται στις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου μόδας στην Ελλάδα με γνώμονα την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης στις online αγορές και με τις προσωποποιημένες προτάσεις του για ξεχωριστό στυλ.

Είμαστε στην οθόνη του κινητού, του υπολογιστή ή του tablet σας. Θα μας βρείτε online, γιατί η αποστολή μας είναι να ανταποκριθούμε με συνέπεια στις προσδοκίες σας, να σας δώσουμε το καλύτερο επώνυμο προϊόν στις καλύτερες τιμές, σε συνδυασμό με την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Σας περιμένουμε για να σας μυήσουμε στο επώνυμο και ποιοτικό ανδρικό ρούχο.

Τα φυσικά καταστήματά μας βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο του Πειραιά:

  • GANT STORE, Ηρώων Πολυτεχνείου 45, Πειραιάς τηλ. 210 4173308
  • BRANDS, Σωτήρος Διός 22, Πειραιάς τηλ. 210 4128314

Σας περιμένουμε για να σας μυήσουμε στο επώνυμο και ποιοτικό ανδρικό ρούχο.

Ξεκίνηστε να πληκτρολογείται

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.